Skip to main content

40 års erfaring​​

Køb og salg af brugt lagerinventar, udgør en væsentlig del af virksomhedens aktiviteter.

Om Welboe – Totalindretning


Firmaet Welboe-totalindretning, grundlagt i 1982, i Vejen, af Ålborgdrengen Preben Adler Wendelboe.

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at han skulle beskæftige sig med jern, da den unge Wendelboe blev uddannet inden for herreekvipering.

Af uransagelige grunde blev det lager inventar og lagerindretning, den unge Wendelboe skulle komme til at beskæftige sig med, og fra en beskeden start voksede virksomheden med afdelinger Esbjerg, Ålborg, København og Tyskland. Efter en del overvejelser, blev diverse filialer nedlagt og en enkelt solgt for at kunne centralisere driften fra en lokalitet, med de fordele dette kunne give kunderne og virksomheden.

Efter at have flyttet virksomhedsadresser et par gange i Vejen, efterhånden som pladsen blev for trang, så måtte virksomheden atter se sig om efter nye lokaler, og valget faldt denne gang på området syd for Kongeåen, nærmere bestemt Skodborg.

Den røde tråd i Welboe-totalindretning, er som navnet siger, at alt hvad der forefindes inden for virksomhedens fire vægge, kan være leveret af Welboe, det være sig lagerinventar, arkivskabe, flytbare kontorvægge, kontor og kantinemøbler, ja listen er uendelig.

Staben hos Welboe-totalindretning er dygtige og samvittighedsfulde ildsjæle, som gør deres bedste for at finde den perfekte løsning, og gøre kunden tilfreds.

Welboe-totalindretning er en handels virksomhed, med egen import af førende fabrikater, indenfor lagerinventar og opbevaring.

Køb og salg af brugt lagerinventar, udgør en ikke uvæsentlig del af virksomhedens aktiviteter.

Virksomheden har egen tegnestue, der gerne udarbejder et uforbindende indretningsforslag til kunden.

NYT NYT! Find os på facebook

Medarbejdere

Nogle af os der får det til at virke hos Welboe.

Henrik Juul Vetter

Adm. Direktør

​Johnny Frederiksen

Lagerassistent

Anne Marie Finnemann

Bogholder

Jack Olsen

Lagerchef og sikkerhedsrepræsentant

Hans Jørgen Hansen

Montør

Niels Kristiansen

Smed