Mezzaniner

Leder du efter en virksomhed med speciale i mezzaniner, så du kan få en indskudt etage? Hos Welboe Totalindretning i Rødding kan vi hjælpe med alt fra indskudte etager til forskellige former for lagerinventar. Vi hjælper virksomheder i blandt andet Kolding og Fredericia – men har kunder fra hele landet.

​En indskudt etage med lagerreoler giver mere plads
​En Wellmezz Mezzanin gør det muligt at skabe flere gulvmeter på det eksisterende lager. Det foregår ved, at vi opbygger en let og billig stålkonstruktion, der i øvrigt er nem at samle. Det er muligt at få et stort spænd imellem de bærende bjælker, så det ikke går ud over den eksisterende gulvplads. Vi står gerne for hele projektet fra A til Z.

​​Vi tilbyder inventar såsom:

  • ​Stålreoler
  • Pallereoler
  • Grenreoler
  • Arkivreoler
  • Lagerreoler
  • Andet lagerinventar

​Udover at bygge en indskudt etage kan vi også levere lagerinventar. Vi har en bredt udvalg af forskellige former for reoler, og du kan vælge imellem nye eller brugte reoler.

Hvad er mezzanin?
En mezzanin er typisk en lavloftet mellemetage, som er placeret mellem hovedetagerne i en bygning. En industrimezzanin er derimod en mellemetage på en lager eller i en produktionshal, hvor der er noget højere til loftet. Den kaldes også for en hems, hvis den er åben mod den underliggende etage, som vores mezzaniner er.

​Ring for et tilbud på mezzaniner og inventar
Vores priser for mezzaniner afhænger af størrelsen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud for en indskudt etage med eller uden lagerreoler. Du kan kontakte os på telefon 70 22 30 00, eller du kan skrive til os på e-mail welboe@welboe.dk.​

Viser alle 4 resultater