Skip to main content

Mezzaniner

Mangler du pallereoler til lageret i virksomheden?

Leder du efter en virksomhed med speciale i mezzaniner, så du kan få en indskudt etage? Hos Welboe Totalindretning i Rødding kan vi hjælpe med alt fra indskudte etager til forskellige former for lagerinventar. Vi hjælper virksomheder i blandt andet Kolding og Fredericia – men har kunder fra hele landet.

En indskudt etage med lagerreoler giver mere plads

En Wellmezz Mezzanin gør det muligt at skabe flere gulvmeter på det eksisterende lager. Det foregår ved, at vi opbygger en let og billig stålkonstruktion, der i øvrigt er nem at samle. Det er muligt at få et stort spænd imellem de bærende bjælker, så det ikke går ud over den eksisterende gulvplads. Vi står gerne for hele projektet fra A til Z.

Hvad er mezzanin?

En mezzanin er typisk en lavloftet mellemetage, som er placeret mellem hovedetagerne i en bygning. En industrimezzanin er derimod en mellemetage på en lager eller i en produktionshal, hvor der er noget højere til loftet. Den kaldes også for en hems, hvis den er åben mod den underliggende etage, som vores mezzaniner er.

Så kontakt os på 70 22 30 00

Der er 0 varer i denne gruppe

Siden er under opbygning

Nogle af vores produkter er ikke helt på plads endnu. Mangler du noget, så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen +45 70223000